Den pink bølge er over os! De seneste års store portvins-hit, Pink Port, er i sig selv charmerende hvad enten den serveres iskold til søde og ”kolde” desserter, eller som aperitif eller terrassevin med lidt oliven og lidt snacks dertil.
Duft og smag
En meget flot og indbydende vin med en klar og strålende hindbærfarve. Duften breder sig med en duft af hindbær, søde modne jordbær og nuancer af tropiske frugter.
Server f.eks. denne charme-bombe kold på en varm sommerdag, gerne over knust is. Den er også perfekt som aperitif ledsaget af mandler og oliven og er ganske forrygende i kombination med lettere og søde desserter.
Brug den også som en en forfriskende lav-alkohol-drink, der smager fantastisk og samtidig ikke sender dine gæster i gulvet efter ét glas.
OBS: Tilbudsprisen er gældende ved køb af min. 2 fl.
Deluxe Pleasure
Hæld Pink Port over en 1-2 kugler jordbær- eller hindbærsorbet.
Drys revet hvid chokolade over og pynt af med mynteblade.
En flot og lækker luksusdrink og nærmest en dessert i sig selv.
Pink Jasmine
Bland lige dele Pink Port med kold jasminte og server
det i høje glas med isterninger og jordbær i tern. Den perfekte
sommer-punch!
Pink & Soda
Bland Pink Port, knust is og et skvæt dansk vand (m. brus).
Ønsker du drinken sødere, kan du bruge Sprite. Tilsæt frisk frugt
til denne skønne tørstslukker.
Spiced Portugal
Skær melon ud i mindre stykker og knus dem forsigtig i et glas med en muddler* el. lign.
sammen med en halv chili (uden frø). Tilsæt en god mængde Pink Port.
Rør cocktailen med nogle få isterninger. Frisk og herlig drink med bid!
Apple & Pink Julep
Smid 10 – 15 mynteblade i et højt glas og hæld en smule æblejuice i.
Pres bladene med en muddler*, ske el. lign. for at få smagen ud af bladene.
Hæld herefter en god portion Pink Port i glasset sammenmed lidt knust is.
Rør lidt rundt til drinken er kold og tilsæt så igen mere is. Pynt af med
mynteblade og en tyndskåret æblebåd.
Frozen Pink Festival
Smid nogle få stykker vandmelon, 4-6 stk. hindbær, en pæn sjat Pink Port og 4-5 isterninger
i en blender og blend dem godt. Server i et cocktailglas og pynt med friske hindbær.
En nem og flot velkomstdrink til terrassen.
* En muddler en slags morter af plast eller træ. Den bruges til at knuse/mose sukker, frugt, urter osv. direkte i drinks- eller mixerglasset.