Genopdag Sherry i flotteste stil. Hele 25 år på amerikanske ege fade har denne "PX" fået (Solera-metoden). Produceret på overmodne og soltørrede druer, der bliver tilsat alkohol.
Driik denne uimodståelige søde Sherry til is, desserter eller bare som et glas efter maden. Eller den frække variant; sushi eller røget laks! Serveres mellem 7-10 C.
gæring standses ved tilsætning af alkohol. Derved bevares druesaftens sødme og alkoholprocent øges til små 20%.
Sherryvinene får en efterbehandling med langvarig opbevaring på egefad. Der findes årgangssherry, men den meste sherry lagres efter solerasystemet, der består af fra tre til ni fade (600 l af amerikansk eg). Når sherryen tappes, erstattes den med sherry fra det næstældste fad, der erstattes fra det tredieældste fad osv. Det yngste fad fyldes op med ny vin.
Det helt specielle ved sherry er, at lagringen foregår på fade, der kun er fyldt 4/5. Den sidste 1/5 er luft. Mellem luft og vin danner der sig et lag flor, der minder om skimmelsvampen på brie. Flor'en mindsker sukkerindholdet, giver vinen karakter og beskytter mod luften.