Produkterne fra Cold Hand Winery er opstået ud fra ønsket om at levere frugtvin i verdensklasse. Vineriet holder fingrene fra de frugter, som de mener bliver til bedre vine andre steder i verden. Til gengæld sætter de alle sejl ind på de nordiske bær og frugter.
Cold Hand Winery er et arbejdende værksted, hvor der eksperimenterers på livet løs for at finde præcis de toner og noter, som får dem tættere på verdens bedste frugtvin. Æbler, pærer, kirsebær, solbær, ribs, rabarber, stikkelsbær, kvæde, jordbær, hindbær, blommer, hyldeblomster og sågar gran har bogstaveligt talt været i tanken.
Entusiasme, fortælleglæde og iværksætter ånd gennemsyrer vineriets måde at drive vineri på. De går langt og bliver hurtigt meget nørdede i jagten på det bedste produkt. Æbler er nemlig ikke bare æbler, og kirsebær er ikke bare kirsebær.
Grundsubstansen i deres produkter er en æblevin, som i dén grad giver dem "kolde hænder". Straks efter høst presser de nemlig frugterne og fryser mosten. Herefter optøs isblokkene stille og roligt, og da frugtsukkeret ikke kan fryse, er det koncentreret sødme, syre og aroma, der tappes først. Tilbage bliver iskrystallerne, og de smides bare ud.
Feminam er en dessertvin som kombinerer æblets mest ekstreme udtryksformer, ...
Denne vin er en forstærket vin af danske solbær af sorten Ben Alder – ef...