En vidunderlig spise
Syltetøj har været anvendt i Europa siden middelalderen, da det med korstogene blev kendt at anvende sukker som konserveringsmiddel. Sukker var da en kostbar vare, og det erstattedes til tider med honning eller indkogt, sød vin. Med industrialismen kom lavere sukkerpriser, og syltetøj blev et almindeligt produkt. Frugterne er oftest jordbær, appelsin eller hindbær, men brombær, kirsebær, blåbær mv. anvendes også. Som smagstilsætning kan anvendes bl.a. vanilje, kardemomme eller rom.
Brug vores marmelader til ost, på brød eller til desserter, som f.eks. pandekager med is.
Engelsk klassiker. En syrlig citron creme, der kan bruges som tilbehør, pålæg og...
Ren flydende acaciehonning
Acaciehoning kan bruges i utroligt mange typer r...
Skøn acaciehonning med blandede nødder.
Perfekt til kagepynt, osteanretninger s...
Dejlig kraftig fransk marmelade med Alsace blommer.
270 g.
...